Makkelijke marketing

Bekijk mijn aanbod en ontdek hoe ik marketing voor jou makkelijk kan maken

online marketing koffie

Makkelijke marketing voor jou

Marketing op maat

Geen paniek. Want of je nou een specifieke opdracht of een concreet project hebt, tijdelijk wel wat extra hulp kunt gebruiken of even wilt sparren, ik ben er voor je & maak het makkelijk voor je.

We leggen jouw wensen naast mijn mogelijkheden en komen tot een oplossing die voor ons allebei werkt én het beste resultaat oplevert. Niks ingewikkelds aan toch?

makkelijke marketing voor ondernemers

‘Vertel, waarmee kan ik jou helpen?’

S.O.S. Tijdelijk extra marketingondersteuning nodig? Ik ben jouw vliegende keep!

Schakel mij in wanneer je te maken hebt met…

  • een stapel werk die alleen maar groter, groter en nog groter wordt
  • een collega die met zwangerschapsverlof gaat of om andere redenen (langdurig) afwezig is
  • een project dat nu écht te lang op de plank ligt.

Ik ben jouw vliegende keep!

Ik ben jouw freelance marketingcollega die je invliegt wanneer jij ‘m nodig hebt. Een week samen flink wat werk verzetten of kun je over een langere periode een vast aantal uur per week wel ondersteuning gebruiken; ik ben flexibel en probeer altijd jouw wensen zo goed mogelijk te matchen met mijn mogelijkheden.

Schakel mij in en uit wanneer jij me nodig hebt, zo blijft het ook nog eens allemaal goed betaalbaar.

Meer weten? Laten we online kennis maken!

Kop + staart: een specifieke marketingopdracht of concreet project.

Heb je een specifieke opdracht of concreet project waar je zelf gewoonweg de tijd of kennis niet voor hebt om het op te pakken?

Geen paniek!

Wat je vraag of opdracht ook is. Samen bekijken we hoe ik je het beste kan helpen. Wil je leren van de stappen die ik zet (zodat je het straks zelf kunt doen) of heb je liever dat ik de opdracht helemaal zelfstandig oppak. Alles kan. Ik ben flexibel en zet mijn kennis, ervaring en creativiteit graag voor je in om samen mooie resultaten te boeken.

Waar kan ik jou mee helpen?

Met SEO, e-mailmarketing, positionering, doelgroepbepaling, het creëeren van jouw ideale marketingmix, contentcreatie of het vergroten van jouw (online) zichtbaarheid misschien?

 

Even sparren of 1-op-1 marketingadvies? Drink een online marketingkoffie met mij!

Soms loop je zelf gewoon vast. Zie je door de bomen het bos niet meer. Of denk je het te weten, maar is het toch fijn je idee even te checken bij iemand anders. Boek dan een online kop marketing koffie.

Ik bereid me tot in de puntjes voor zodat we ons uur goed kunnen besteden. Lekker praktisch en actiegericht zodat jij na afloop van onze kop koffie kun jij vol enthousiasme weet welke stappen je moet zetten.

Laten we koffie drinken!

Makkelijke marketingposters: doe het lekker zelf!

Moeilijk is het niet. Fout doen kan ook niet. Het is leuk en makkelijk: jouw marketingplan opstellen aan de hand van de makkelijke marketingposter.

Om doelen te halen en je bedrijf te laten groeien is het belangrijk om goed te weten wie je bent, wat je doet en hoe jij je onderscheidt van alle anderen. De –Maak het jezelf makkelijk poster– helpt jou hierin keuzes te maken en jouw marketingplan aan te scherpen.

Klaar?
Hang de poster op je werkplek zodat je altijd even kunt spieken en zeker weet dat je nog de juiste koers vaart. Jouw koers.

Nelien_werken
aan de slag

Hallo, mag  ik het makkelijk voor je maken?

Zie jij een samenwerking wel zitten? Laten we dan bij stap 1 beginnen en gaan kennismaken. Mail of bel me om een afspraak te plannen. Dan gaan we bij een kop koffie of thee bekijken wat ik voor je kan betekenen.

De koffie staat klaar

Heb je een vraag, wil je kennis maken of denk je dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Laat dan gerust van je horen. Stuur via onderstaand formulier een berichtje en je hoort snel van mij.

Het Marketingloket maakt marketing makkelijk. 

stel mij een vraag